Real Madrid: „Várunk rád!” – Luka Modric Neymarnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.04. 11:09
Mint arról beszámoltunk, a 2018-as labdarúgó-világbajnokságra készülő Brazília és Horvátország vasárnap Liverpoolban találkozott egymással. A 2–0-s brazil sikerrel záruló felkészülési mérkőzést követően a sérülése után góllal visszatérő Neymar és Luka Modric mezt cserélt, valamint váltott egy-két érdekes mondatot.

A Real Madrid középpályása egy mondattal olajat öntött a tűzre, s tovább fokozta az amúgy is kifogyhatatlannak tűnő pletykaáradatot, mely szerint a PSG játékosa, Neymar hamarosan a királyi gárdához szerződik – a jelenetet pedig természetesen a kamerák is megörökítették.pletykaáradatot, mely szerint a PSG játékosa, Neymar hamarosan a királyi gárdához szerződik – a jelenetet pedig természetesen a kamerák is megörökítették.

Modric száját – többek között a Marca szerint – egy „Várunk rád!” mondat is elhagyta, amire Neymar széles mosollyal válaszolt.

CBF Futebol on Twitter

Olha que momento nos bastidores de Brasil x Croácia! O reconhecimento de dois craques pelo trabalho do outro. Bonito de se ver! #GigantesPorNatureza https://t.co/Z7llPygWzn


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik