Real: Valami nagyon rosszul megy a gárdánál – Ancelotti

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.08. 11:10
null
Carlo Ancelotti szerint egy Real-szintű klubnál nem normális ennyi sérülés (Fotó: Action Images)
Carlo Ancelotti, a Real Madrid korábbi vezetőedzője szerint valami nem működik jól a királyi gárdánál. Marcello Lippi arról beszélt, nem hitte volna, hogy Zinedine Zidane-ból valaha edző lesz, a francia pedig Francesco Tottit méltatta a Roma elleni BL-visszavágó előtt.

 

„Túl sok sérülés hátráltatja a Real játékosait. Ugyanez történt az utolsó szezonomban. Az adatok azt mutatják, hogy valami szörnyen elromlott, a szezon kezdete óta huszonkét játékos szenvedett izomsérülést. Mindenki vonja le a saját következtetéseit, de egy Real-szintű klubnál ez nem normális” – mondta Carlo Ancelotti.

ZIDANE: KI KELL ÉLVEZNÜNK, AMÍG A PÁLYÁN VAN
Zinedine Zidane ma már a Real Madrid labdarúgócsapatának edzője, de volt idő, amikor még a pályán került szembe Francesco Tottival. Könnyen lehet, hogy a Roma ikonjának a keddi lesz az utolsó Bajnokok Ligája-mérkőzése. A francia nyilatkozatát itt érheti el!

Marcello Lippi elmondása szerint nem gondolta volna, hogy Zinedine Zidane-ból vezetőedző lesz. Az olasz szakember a Juventusnál dolgozott együtt a Real Madrid trénerével.

Lippi volt a „zebrák” edzője, amikor a francia klasszis távozott az együttestől a Real Madrid kedvéért.

„Azt mondtam, hogy megőrült, és itt mindig kezdene” – elevenítette fel a múltat Lippi.

Az olasz mester 1994 és 1999, valamint 2001 és 2004 között irányította a torinóiakat, és elmondása szerint volt egy francia válogatott játékos, akinek fényes edzői pályafutást jósolt – de nem Zidane-nak.

„Klisé azt mondani egy játékosra, hogy edző a pályán, de az én karrieremben egy futballista felelt meg ennek: Didier Deschamps – mondta. – Más klasszisok is edzők lettek, és ez meglepetést jelentett, köztük van Zidane is.”

A királyi gárda kedd este a BL nyolcaddöntőjének visszavágóján a Romát fogadja, az olaszok részéről már az is meglepetés lenne, ha nem kettős vereséggel búcsúznának.

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓK

20.45: Wolfsburg (német)–Gent (belga) (Tv: Sport1)
Az első mérkőzésen: 3–2
20.45: Real Madrid (spanyol)–AS Roma (olasz) (Tv: M4 Sport)
Az első mérkőzésen: 2–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik