Real Madrid: az ukrán szupertehetség lehet a csapat második számú kapusa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.02. 13:41
A Real Madrid 20 éves kapustehetsége, Andrij Lunyin remekül véd az U20-as világbajnokságon, így a spanyol sajtó szerint jó esély van rá, hogy a következő idényben ő legyen a csapat második számú kapusa.

Mint arról korábban beszámoltunk, Keylor Navas nagy eséllyel távozik a királyiaktól, amivel megnyílik az esély arra, hogy Thibaut Courtois mögött egy fiatal tehetség legyen a csapat második számú kapusa. beszámoltunk, Keylor Navas nagy eséllyel távozik a királyiaktól, amivel megnyílik az esély arra, hogy Thibaut Courtois mögött egy fiatal tehetség legyen a csapat második számú kapusa.

Az elsődleges esélyes erre a posztra Zinédine Zidane fia, Luca Zidane volt, ám a 2018–2019-es idényt a Leganésben kölcsönben töltő ukrán szupertehetség, Andrij Lunyin remek formában véd az U20-as világbajnokságon.

Az ukránok veretlenül, csoportelsőként jutottak tovább a csoportkörből a tornán, Lunyin pedig egy büntetőt is hárított a nigériaiak elleni, döntetlenre végződő összecsapáson. Ukrajna Panama csapatával mérkőzik meg a nyolcaddöntőben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik