Real Madrid: Úgy tűnt, Bale elmegy, de most itt van – Zidane

Vágólapra másolva!
2019.08.16. 15:04
null
Bale már edzésben (Fotó: AFP)
A spanyol idénynyitó előtt a Real Madrid vezetőedzője, Zinédine Zidane sajtótájékoztatót tartott, amelyen szó esett a két, képlékeny jövőjű játékosáról, Gareth Bale-ről, valamint James Rodríguezről is.

 

Sokáig úgy tűnt, hogy James Rodríguez nem marad a Real Madridnál, ám most egyre valószínűbb, hogy a „királyi gárdánál” kezdi meg az új idényt. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy Zidane pozitívan nyilatkozott róla az új La Liga-idény első sajtótájékoztatóján.

James egészséges, és boldog vagyok, hogy a csapat tagja” – mondta a francia tréner az előző két szezont a Bayern Münchenben töltő kolumbiai irányítóról.

Szóba került természetesen Gareth Bale is, aki körül még nagyobb huzavona volt, mint James körül: szinte biztosnak tűnt, hogy Kínába igazol, majd Florentino Pérez megvétózta az üzletet, később edzés helyett golfozáson kapták, de az utóbbi napokban már a csapattal tréningezett.

Úgy tűnt, hogy Bale elmegy, de most itt van. Számolok vele, csakúgy, mint bárki mással, aki a klub tagja. Remélem, mindenki meg akarja nehezíteni az életem, amikor a csapat összeállításán leszek” – nyilatkozta a walesiről Zidane.

A Real Madrid vezetőedzője továbbá megjegyezte, hogy az átigazolási piac ajtaja még mindig nyitva áll, és bármi megtörténhet, ám Neymarral és Paul Pogbával nem volt hajlandó foglalkozni.

Ők nem a csapat tagjai, én pedig csak azokkal foglalkozok, akik itt vannak.”

A madridi csapat a hétvégén a Celta Vigo otthonába utazik, hogy megkezdje bajnoki szereplését. Zidane szerint nem is lehet más a cél, mint a győzelem az idénynyitón.

SPANYOL LA LIGA
1. FORDULÓ
SZOMBAT
17.00:
Celta Vigo–Real Madrid (Tv:Spíler2)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik