Real Madrid: a 18 éves spanyol hatéves szerződést írt alá

Vágólapra másolva!
2014.12.05. 19:59
Isco és Jesé Rodríguez nem, Álvaro Medrán viszont tagja a Real Madrid labdarúgócsapatának Celta Vigo elleni bajnokijára készülő meccskeretének.

A Málaga ellen kiállított Isco egymérkőzéses eltiltását tölti le szombaton – helyét Asier Illarramendi veheti át a kezdőcsapatban –, míg a hosszú kihagyás után a Cornella elleni Király-kupa-meccsen góllal visszatérő Jesét nem szeretné túlzott terhelésnek kitenni Carlo Ancelotti vezetőedző, aki úgy döntött, egy héten két találkozón még korai lenne szerepeltetni a 21 éves támadót.a Cornella elleni Király-kupa-meccsen góllal visszatérő Jesét nem szeretné túlzott terhelésnek kitenni Carlo Ancelotti vezetőedző, aki úgy döntött, egy héten két találkozón még korai lenne szerepeltetni a 21 éves támadót.

ASENSIO HAT ÉVRE ALÁÍRT
A Real Madrid pénteken hivatalos közleményben jelentette be, hogy hatéves szerződést kötött Marco Asensióval, a Mallorcától érkező 18 esztendős támadóval, aki a szezon hátralévő részében még a „szigetlakókat” erősíti kölcsönben. A spanyol másodosztályban október legjobbjának megválasztott futballista vételárát nem hozták nyilvánosságra a felek.

Az olasz szakember pénteki sajtótájékoztatóján hozzátette, Jesé a Ludogorec ellen, a Real Madrid számára már tét nélküli Bajnokok Ligája-találkozón ismét lehetőséget kap.

Sami Khedira keddi agyrázkódása után elővigyázatosságból szintén nem tagja a keretnek, Álvaro Medrán ugyanakkor olyan meggyőzően játszott a harmadosztályú Cornellával szemben, hogy a Celta ellen is szóhoz juthat.

A listavezető Real Madrid szombaton 20 órától fogadja a vigói együttest a spanyol bajnokság 14. fordulójában.

A REAL MADRID 19 FŐS KERETE A CELTA VIGO ELLEN
Kapusok:
Casillas, K. Navas, Pacheco
Védők: Arbeloa, Carvajal, Pepe, Varane, S. Ramos, Nacho, Marcelo, Coentrao
Középpályások: Illarramendi, Kroos, Medrán, James Rodríguez, Bale
Támadók: C. Ronaldo, Benzema, J. Hernández

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik