Real Madrid: Sergio Ramos új szerepben tett hűségesküt

Vágólapra másolva!
2012.12.11. 06:36
Sergio Ramos, a Real Madrid spanyol válogatott labdarúgója kijelentette: tervei szerint jelenlegi klubjában fejezi majd be játékos-pályafutását.

„Remélhetőleg ebből a klubból vonulok majd vissza, és alkalmam lesz írni még egy ilyen könyvet" – mondta az Enrique Ortego íróval közösen jegyzett „Sergio Ramos: Szív, jellem, szenvedély" című könyv bemutatóján.

Ramos jelezte, fontos nap ez az életében, és reméli, a családja büszke lesz rá ezért a könyvért. A segítségért köszönetet mondott szeretteinek, játékostársainak és a könyvbemutatón jelen lévő Florentino Pérez klubelnöknek is, aki a következőképpen méltatta játékosát:

„Nem könnyű a Real Madrid mezében futballozni, nem könnyű megfelelni a Bernabéu elvárásainak. Tehetség, szorgalom és jó adag felelősségtudat szükségeltetik hozzá. Ramost elfogadta a közönség, és hősként élteti. És e pályafutás java még hátravan!"

A jelenleg 26 éves labdarúgó 2005-ben igazolt a Sevillából a Real Madridba, amellyel három bajnoki címet és egy Király-kupát nyert, továbbá játékával kiérdemelte, hogy világ- és Európa-bajnok legyen a válogatottal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik