Real Madrid: pontosan ezt akarták hallani Ödegaardtól!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.11. 15:30
Martin Ödegaard, a Real Madrid labdarúgócsapatának norvég csodatinije több felkészülési meccsen is lehetőséget kapott, de a blancók vélhetően az új idényben is többnyire csak a Castillában számítanak a játékosra. A spanyol sajtó által sokat zrikált Ödegaardnak ezzel nincs problémája.

Mint arról beszámoltunk, a Real szeretné, ha Ödegaard továbbra is a harmadosztályú Castillával készülne Zinedine Zidane irányítása alatt. Ugyanakkor könnyen előfordulhat, hogy a 16 éves norvég tehetség kölcsönszerződéssel elhagyja a spanyol fővárost.a Real szeretné, ha Ödegaard továbbra is a harmadosztályú Castillával készülne Zinedine Zidane irányítása alatt. Ugyanakkor könnyen előfordulhat, hogy a 16 éves norvég tehetség kölcsönszerződéssel elhagyja a spanyol fővárost.

„Boldog vagyok a Real Madridnál, és amíg tart a felkészülési időszak, nem akarok a jövőmről beszélni. Rengeteget tanultam az utóbbi hónapokban, folyamatosan fejlődök és bizonyítani akarok. Tizenhat éves vagyok csak, hosszú út áll előttem, eszem ágában sincs azon izgulni, vajon bekerülök-e a nagycsapat kezdőjébe” – mondta csapata sajtótájékoztatóján Ödegaard.

„Ha a harmadosztályban számítanak rám, hát legyen! Nem könnyű ott játszani, hiszen sok a kemény ellenfél, ráadásul többnyire a pályák sem jó minőségűek, de bármit megteszek, amit kérnek” – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik