Real: Haragudtam Ancelottira - Casillas őszinte vallomása

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.27. 10:51
null
Casillas szerint Florentino Pérez jó döntést hozott (Fotó: Action Images)
Iker Casillas, a Real Madrid labdarúgócsapatának spanyol kapusa úgy véli, a klub vezetősége jól döntött, amikor megvált Carlo Ancelotti vezetőedzőtől.

Mint arról beszámoltunk, Florentino Pérez, a Real Madrid klubelnöke hétfő este sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Carlo Ancelotti nem tölti ki 2016 nyaráig szóló szerződését, és távozik a csapat éléről.

„Ancelotti tisztában volt azzal, hogy olyan klub kispadjára ül le, amelynél hatalmasak az elvárások. Köszönettel tartozunk neki azért, amit a Realért tett, de biztos, hogy a vezetőség a lehető legjobb döntést hozta. Őszinte leszek, az előző idényben haragudtam rá, amiért keveset játszatott, de ez már a múlt, a legjobbakat kívánom neki” – mondta a spanyol Cadena SER rádiócsatornának Iker Casillas, aki a jövőjéről is szót ejtett.

„Maradok, ez nem is lehet kérdés. Nem tudom elképzelni, hogy egy másik klub mezében lépjek pályára, ez az otthonom, itt akarom befejezni a pályafutásomat. Ha távoznom kell, elfogadom, de most nagyszerűen érzem magam, és úgy vágok neki a következő szezonnak, mintha az lenne az első” – fogadkozott Casillas.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik