Real Madrid: összeállt a kép, 50 millióért jön Ramos utódja?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.03. 11:43
null
Otamendi pótolja Ramost? (Fotó: Reuters)
Mint arról beszámoltunk, a madridi kiadású Marca sportnapilap pénteki számában tényként közli, hogy Sergio Ramos pályafutásában döntő elhatározásra jutott: elhagyja a Real Madridot. A spanyolok már azt is tudják, ki pótolja a Manchesterbe tartó klasszist.

„Összeáll a kép” – olvasható az As pénteki számában. Bár a madridi drukkerek továbbra sem hajlandóak elfogadni a sajtóhíreket, egyre biztosabbnak tűnik, Sergio Ramos elhagyja a spanyol fővárost.

A királyiak vezetősége nem vesztegeti az időt, állítólag máris megtalálta a védő utódját Nicolás Otamendi személyében.

A Valencia argentin hátvédjének nevét legutóbb a Manchester Unitednél emlegették, a „vörös ördögök” azonban biztosan nemet mondanak Otamendire, ha sikerül megszerezni Ramost.

A madridiak elsőbbséget élveznek az argentin átigazolásánál, hiszen Jorge Mendes játékosügynök, a madridi elnök, Floreninto Pérez jó barátja a Valencia többségi tulajával, Peter Limmel is remek kapcsolatot ápol.

„Eugenio López, Otamendi ügynöke többször beszélt az utóbbi hetekben Mendessel, mint a Valencia vezetőségének bármely tagjával…” – írja az As.

Ráadásul a segítséggel százalékot is kaphatna az átigazolásból a többek között Cristiano Ronaldót, Fábio Coentraót, Pepét és James Rodríguezt is menedzselő ügynök, aki biztosan nem járna rosszul, ugyanis a Valencia 50 millió eurót szeretne kapni egyik legjobbjáért.

Otamendi alapembere volt a „denevéreknek” a 2014–2015-os idényben, az argentin 35 bajnokin lépett pályára a La Ligában, és védő létére gyakran veszélyes volt a kapura – a legutóbbi szezonban hatszor zörgette meg a hálót.

A játékos elmondta, legkésőbb július 27-én nyilvánosságra hozza döntését a jövőjéről, egyelőre azonban csak az argentin válogatottal és a Copa América döntőjével akar foglalkozni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik