Real Madrid: őrült ajánlatot csap le az asztalra CR?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.22. 14:02
null
Cristiano Ronaldónak már megvan a terve? (Fotó: AFP)
A Cristiano Ronaldo körüli átigazolási balhé nem akar csillapodni Spanyolországban, egybehangzóan állítják a lapok, hogy a portugál most tényleg menni szeretne, nem csak több pénzt vagy címlapot akar. És állítólag már a terve is megvan…

A Real Madridhoz közismertenn közel álló Marca úgy tudja, Cristiano Ronaldo már azt is kitalálta, hol akarja folytatni, és legszívesebben a Paris Saint-Germainhez igazolna.

„A szerződése nyolcszáznyolcvan millió fontos kivásárlási árat tartalmaz, s amíg ezt egy klub nem hajlandó kifizetni, addig nincs miről beszélni” – mondta korábban a blancók elnöke, Florentino Pérez.

A Marca azonban állítja, Ronaldónak esze ágában sincs beletörődni a helyzetbe, és egy őrült ajánlatot csap le a madridi vezetőség asztalára, amint visszatér a Konföderációs Kupáról.

Az ajánlat ugyan nem 1 milliárd euróról szól, de elég meggyőző. A portugál ugyanis egyeztetett a PSG döntéshozóival, akik engedélyt adtak arra, hogy akár 200 millió euróig is elmenjen a tárgyalások során.

Ez közel a duplája lenne a jelenlegi transzferrekordnak, Paul Pogbáért ugyanis „csak” 105 millió eurót fizetett a Manchester United.

Százmilliók ide vagy oda, a madridiak nem tettek le arról, hogy megtartsák Ronaldót, jelenleg abban bíznak, hogy Florentino Pérez képes lesz meggyőzni a maradásról a királyiak legjobbját a júliusra kitűzött megbeszélésen. Minden jel arra utal: ott dőlhet el minden.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik