Real Madrid: Olyan a játéka, mint Dani Alvesé - R. Carlos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.02. 21:58
Roberto Carlos, a Real Madrid korábbi labdarúgója biztos benne, hogy a honfitárs Danilo leigazolása jó húzás volt a blancók részéről.

A Real a héten jelentette be, hogy 31.5 millió euróért megszerezte a Porto jobbhátvédjét, a 23 éves brazil 2021-ig írt alá a királyi gárdához. 31.5 millió euróért megszerezte a Porto jobbhátvédjét, a 23 éves brazil 2021-ig írt alá a királyi gárdához.

„Úgy érzem, hogy jó vételt csinált vele a Real Madrid, mert Danilo remek képességű jobb hátvéd. A játéka nagyon hasonlít Dani Alvesére. Komplex futballista, aki védekezésben és támadásban is nagyszerű” – mondta el meglátásait Roberto Carlos a spanyol Cadena Cope rádióállomásnak.
Danilo 2012-ben szerződött a Santostól Portugáliába, a Portóval két bajnoki címet nyert, és az egyik fő letéteményese az idei Bajnokok Ligája-menetelésnek.

„Gyorsan alkalmazkodik majd a Real stílusához, és biztos vagyok benne, hogy sikeres lesz” – tette hozzá a 41 éves brazil, aki jelenleg a török élvonalbeli Akhisar Belediyespor vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik