Real Madrid: „Neymar is megérti; a pénz sem érdekelt!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.01. 19:05
null
Danilo álma valóra vált (Fotó: marca.com)
Danilo, a Real Madrid labdarúgócsapatának új szerzeménye elárulta, Neymar, az ősi rivális FC Barcelona klasszisa is megértette, hogy a blancókat választotta.

A madridiak már májusban belejelentették, 31.5 millió euróért megszerezték a Porto jobbhátvédjét. Danilo első madridi interjúját a Marcának adta, és elmondta, a transzferrel valóra vált az álma.

„Tudom sokan szeretik puffogtatni ezt a közhelyet, de nekem valóban az álmom vált valóra azzal, hogy a Real Madridhoz igazolhattam, gyerekkorom óta követem a blancók meccseit. Még mindig nem hiszem el, hogy a világ legnagyobb klubja engem akart…” – áradozott a brazil.

„Nem érdekelt, mi lesz, mennyit játszhatok, mennyit fizetnek, amikor meghallottam, hogy a Real érdeklődése valós, azonnal mondtam a menedzseremnek, menni akarok, a pénz sem érdekelt” – tette hozzá Danilo, aki Neymarról, a Barcelona klasszisáról is szót ejtett.

„Neymar véleményére sokat adok, a Santosban együtt töltött évek után igazi jó barátomnak nevezhetem. Aggódtam, mit fog szólni, hogy a Real Madridhoz szerződök, de megértette, miért döntöttem így, és tiszteletben tartja a választásomat" – mondta a Marcának Danilo.

A 23 éves brazil 2021-ig írt alá a királyi gárdához, a kezdőcsapatba kerülésért Dani Carvajallal és Álvaro Arbeloával kell megküzdenie.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik