Real Madrid: „Ne hasonlítsuk Messihez Ödegaardot!”

Vágólapra másolva!
2015.01.26. 15:52
Jan Age Fjörtoft korábbi norvég válogatott csatár – jelenleg a Sky Germany szakértője – hangsúlyozta, hogy az új Real Madrid-igazolástól, Martin Ödegaardtól nem szabad egyből olyan teljesítményt várni, mint Lionel Messitől.

A 16 éves játékos fiatal kora ellenére már háromszoros norvég válogatott, óriási tehetségnek tartják. Rengeteget nagy csapat (Bayern München, Dortmund, Barcelona, Arsenal, Liverpool, Ajax) állt érte sorban, ám végül a királyi gárdában kötött ki, miután a Real Madrid 3.4 millió eurót fizetett érte januárban a Strömsgodsetnek. Óriási a felhajtás körülötte, már Messihez is hasonlította őt a sajtó, amit Fjörtoft nem helyesel.

„Őrültség Messihez hasonlítani Ödegaardot. Az egyetlen hasonlóság kettejük között az, hogy el tudnak dönteni mérkőzéseket, de további párhuzamok vonása komolytalan – mondta ifjú honfitársáról Fjörtoft a goal.com-nak. – Martin mindössze 16 éves, hagyni kell, hogy a maga ütemében fejlődjön, nem pedig nyomást helyezni rá ilyenekkel.”

„Már megmutatta, hogy kész az új kihívásokra, fegyelemmel és kemény munkával kihozhatja magából, ami benne rejlik. A Real Madridban ehhez minden lehetőség adva van. A tartalékcsapatot Zinedine Zidane irányítja, egy középpályás nagyon örülhet neki, ha ilyen edzője van…”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik