Real Madrid: Mourinho dilemmája, Özil vagy Modric

Vágólapra másolva!
2012.11.29. 15:46
A spanyol as.com értesülései szerint José Mourinho fejében már összeállt a szombati kezdőcsapat, legalábbis egy kérdőjellel: Mesut Özil vagy Luka Modric kerülhet be a tizenegybe. A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 14. fordulójában a Real a Bernabéu-stadionban városi riválisát, az Atléticót fogadja.

Ha Özil mellett dönt a portugál szakember, úgy a legutóbbi bajnoki fordulóban a Betis vendégeként 1–0-s vereséget szenvedő kezdőt küldi pályára. Modric csatasorba állítása esetén viszont a Man. City elleni idegenbeli BL-meccsen 1–1-es döntetlent elérő csapattal kezdene.

A valószínűleg télen távozó Kakának nincs esélye a játékra, viszont a legutóbbi három mérkőzést (Athletic Bilbao, Manchester City, Betis) gól nélkül letudó Cristiano Ronaldónak jó esélye van arra, hogy megtörje a tőle szokatlanul hosszúra nyúló sorozatot. Az előző szezonban mindenesetre jól ment a portugálnak a mindkétszer 4–1-re megnyert derbin: idegenben három, otthon két gólt – mindkettőt büntetőből – szerzett. Legutóbb 13 hónappal ezelőtt fordult elő vele hasonlóan hosszú gólcsend, amit a Málaga bánt: mesterhármast kapott a portugáltól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik