Real Madrid: Mourinho csak 2012-től vár nagy eredményeket

Vágólapra másolva!
2010.08.01. 15:55
A Real Madrid labdarúgócsapatának új vezetőedzője, José Mourinho szerint idő kell neki és csapatának az összeszokásra, ezért csak 2012-ben várhatók nagy madridi sikerek, mint ahogy előző csapatainál is csak a második szezonjától volt igazán sikeres.
Mourinho, aki a Portóval, a Chelsea-vel és az Interrel is bajnoki címet szerzett, elmondta: csapatainál az első szezonjában sosem tudott nagy eredményt elérni.

„Szükség van arra, hogy összeszokjunk, általában csak a második szezontól találom meg a megfelelő rendszert és játékfilozófiát" – mondta az Interrel Bajnokok Ligáját is nyerő portugál tréner, aki négyéves szerződést kötött a Real Madriddal.

„Mindig mondtam, hogy a csapataim csak a második náluk töltött szezonomtól értek el igazán jó eredményeket. De mindegyik nyert valamit az első évben is. Remélem, így lesz ez a Reallal is" – nyilatkozta Mourinho, aki éppen Los Angelesben van csapatával, ahol felkészülési tornán szerepelnek.

A portugál vezetőedző azt is elismerte, nem értékelte megfelelően néhány játékosát az elmúlt évek folyamán: „Voltak játékosaim, akik sokkal jobban teljesítettek, mint azt előre vártam, de persze fordítottja is előfordult."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik