Real Madrid: Modric sérülése után megváltozhat Isco szerepe

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.20. 12:24
A Real Madrid vezetőedzője, Carlo Ancelotti egy spanyol rádióállomásnak azt nyilatkozta, egyelőre nem tudja, hogy kivel pótolja Luka Modricot, aki állítólag hónapokra kidőlt ágyéksérülés miatt. Az olasz szakember elmondta, Iscót is szeretné megnézni Toni Kroos párjaként, de azt még nem döntötte el, hogy az Eibar elleni szombati bajnokin ki kap lehetőséget a német világbajnok mellett.

„Iscót szeretném kipróbálni védekező középpályásként. Khedira és Illarramendi mellett ő a harmadik opció Modric pótlására. Csak a védekező feladatok ellátása miatt aggódom” – mondta Ancelotti.

„Amikor a bal oldalon kapott lehetőséget, nagyon jól megoldotta védekezésben, amit kértünk tőle, és erre belső középpályásként is képes. Kiváló teljesítményt nyújtott az utóbbi időben, biztos vagyok benne, hogy fenn tudja tartani a jó formáját” – bizakodott a Real Madrid vezetőedzője.

Ancelotti hozzátette, a sérüléséből felépülő Illarramendi még nincs százszázalékos állapotban, így az Eibar ellen biztosan nem játszhat. A királyiak szombaton 18 órakor lépnek pályára az újonc otthonában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik