Real Madrid: Mit mondott? Ne röhögtessenek! – Mourinho

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.03. 19:58
null
Mourinho nem vette komolyan Dudek írását (Fotó: AFP)
José Mourinhót, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzserét a londoniak legutóbbi sajtótájékoztatóján Jerzy Dudek könyvéről és a Real Madridnál töltött időről kérdezték, a portugál azonban nem bírta megállni nevetés nélkül a kérdést.

Mint arról beszámoltunk, Jerzy Dudek, a Real Madrid korábbi kapusa izgalmas történetet osztott meg életrajzi könyvében José Mourinhóról. Írása szerint a portugál szakember dührohamot kapott, amikor megtudta, hogy az egyik el Clásico előtt valamelyik játékos kikotyogta a felállást a sajtó képviselőinek, és a sírás szélén állva több labdarúgót – köztük Esteban Granerót – is árulással vádolt.

„Ne röhögtessenek! Dudek komolyan ezt írta? Granero igazi profi és jó barátom. Mit mondtak, miről szól a könyv, kapusedzésről? Ha gyerekeknek akarja megmutatni, hogyan valósítsák meg az álmukat, akkor miért ilyenekről ír?” – reagált Dudek írására José Mourinho.

A Mundo Deportivo megkeresésére egy másik korábbi madridi kapus, Antonio Adán is beszélt a lengyel által leírt incidensről.

„Minden igaz, amit Dudek leírt. Döbbenten ültünk az öltözőben, Mourinho pedig körbejárt, és mindenkitől megkérdezte, ő volt-e a besúgó. Megfagyott az öltözőben a levegő, ez a dühroham mindent megváltoztatott” – mondta a spanyol, aki jelenleg a Betis kapuját védi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik