Real Madrid: „Mennie kell, ha meg akarja mutatni, milyen jó!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.29. 17:18
Miguel Herrera, a mexikói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya úgy véli, Javier Hernándeznek el kell hagynia a Real Madridot, ha meg akarja mutatni, mire képes valójában.

A Karim Benzema sérülése miatt Madridban főszerephez jutó Chicharito áprilisban szárnyal, előző három bajnokiján három gólt szerzett a blancóknál, ráadásul a Bajnokok Ligájában ő döntötte el az Atlético Madrid elleni negyeddöntőt.Chicharito áprilisban szárnyal, előző három bajnokiján három gólt szerzett a blancóknál, ráadásul a Bajnokok Ligájában ő döntötte el az Atlético Madrid elleni negyeddöntőt.

„Nem lep meg, hogy ilyen jól teljesít, ő egy egészen különleges futballista, aki rendszeres játék nélkül is rengeteget fejlődött az utóbbi hónapokban. Jó hatással van rá Madrid, ennek ellenére úgy gondolom, váltania kell” – mondta a Marcának Miguel Herrera, Mexikó szövetségi kapitánya.

„Egy ilyen hatalmas klubnál sosem lesz alapember, ha meg akarja mutatni, milyen jó, egy kisebb, de meghatározó együtteshez kell szerződnie, ahol állandó játéklehetőséget kap” – tette hozzá Herrera.

Mint arról beszámoltunk, a Real Madrid dönthet úgy, hogy megtartja Chicharitót, ám erre csak péntekig van kizárólagos lehetősége, azt követően más csapat is tárgyalhat a csatár játékjogának megszerzéséről.

A Manchester United 14 millió euró alatt nem értékesítené Hernándezt, akit a Lazio, a West Ham és a Southampton is szívesen látna soraiban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik