Real Madrid: megvan a második igazolás, újabb csatár jön!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.03. 08:37
Egybehangzó spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid labdarúgócsapata összehozta a nyári átigazolási időszakban a második transzferét, újabb csatár érkezik a spanyol fővárosba.

Az előző idényben csatárgondokkal bajlódó blancók az átigazolási időszak elején éltek opciós jogukkal, és visszavásárolták a Juventustól Álvaro Moratát.

Az As beszámolója szerint azonban nem ő az egyetlen új érkező a támadóposztra, a királyiak ugyanis már mindenben megegyeztek a paraguayi Sergio Díazzal, akit hazájában az egyik legnagyobb tehetségnek tartanak.

A 18 esztendős Díaz a paraguayi Cerro Portenóban nevelkedett, és hamar felfigyeltek rá, miután első idényében a „kicsiknél” harminc góllal „melegített be”.

A legtöbbször Sergio Agüeróhoz hasonlított támadót többek közt a Liverpool és a Manchester City is szerette volna megszerezni, ám a fiatal csatár úgy döntött, Madridban lesz a legjobb helye.

Bár a klubok hivatalos bejelentést még nem tettek, a transfermarkt.de-n már beírták az átigazolást; eszerint a játékos 5 millió euróért váltott csapatot, és első idényét várhatóan a madridiak második csapatában, a Castillában kezdi meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik