Real Madrid: „Megegyeztek!” – 5 évre ír alá a Juve középpályása?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.04. 22:14
Chilei lapértesülések szerint a Real Madrid és a Juventus labdarúgócsapatának vezetősége mindenben megegyezett Arturo Vidal átigazolása kapcsán, már csak az orvosi vizsgálat és az aláírás választja el a középpályást a blancóktól.

Mint arról beszámoltunk, a Sport spanyol napilap néhány napja arról írt, hogy Arturo Vidal ügynöke, Fernando Felicevich napokig tárgyalt José Ángel Sánchezzel, a királyiak vezérigazgatójával, és megszületett a megállapodás a felek között. a Sport spanyol napilap néhány napja arról írt, hogy Arturo Vidal ügynöke, Fernando Felicevich napokig tárgyalt José Ángel Sánchezzel, a királyiak vezérigazgatójával, és megszületett a megállapodás a felek között.

Ennek értelmében Vidalért a Real Madrid 30 millió euró körüli összeget fizet a Juventusnak.

A La Tercera is úgy tudja, nagyon közel a hivatalos bejelentés, ugyanis a madridiak már a játékossal is megegyeztek, Vidal öt évre ír alá Madridban.

A chilei lap információi szerint a játékos azt követően került le az Arsenal és a Manchester United kívánságlistájáról, hogy a Juventus középpályása június 17-én ittasan karambolozott az autójával.

A kérők sorában ezt követően a Real lépett az első helyre, amelynél Rafa Benítez már első madridi napján közölte, mindenképp szeretné megszerezni Vidalt.

A hírek szerint a Copa América döntőjében futballozó Vidal bemutatására a Santiago Barnabéuban már a jövő héten sor kerülhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik