Real Madrid: Marcelo és Sergio Ramos a bajnoki címről beszélt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.27. 08:28
null
Madridi gólöröm a Villarreal elleni meccsen (Fotó: AFP)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 24. fordulójában a Real Madrid kétgólos hátrányból felállva 3–2-re nyert a Villarreal otthonában. Zinédine Zidane, a blancók trénere, valamint két hátvédje, Marcelo és Sergio Ramos a következőképpen értékelte a vasárnap történteket.

 

„A második félidőben feljavult a teljesítményünk, több gólhelyzetünk is adódott. A legvégén boldogok lehettünk, hogy sikerült kitörnünk egy rendkívül szorult helyzetből. Tudtuk, hogy a Villarreal otthonában vért fogunk izzadni, hiszen a Villarreal hazai pályán mindig jó teljesítményt nyújt” – kezdte Zinedine Zidane.

A francia mester kitért a győzelem fontosságára, hiszen legutóbb a Valencia ellen csak szépítő találatig jutottak 0–2 után.

„Az élen maradás szempontjából különösen fontos volt a három pont megszerzése. Változtatnunk kellett valamin a kétgólos hátrányunknál, és bejött. A támadó harmadban többet birtokoltuk a labdát, ez eredményre vezetett. Türelmesnek kellett maradnunk, a cseréink meghozták a várt frissítést, amivel sikerült megváltoztatnunk a játékunkat” – zárta gondolatait Zidane.

„A Barcelona is megtette a kötelező lépéseket a bajnoki cím felé, azonban a saját kezünkben van a sorsunk, ha az összes találkozónkat megnyerjük, mi leszünk a bajnokok” – bocsátkozott jóslásba Marcelo.

„Ellenfeleink mindig felszívják magukat, ha velünk néznek szembe. Továbbra is nyernünk kell a meccseinket, ha meg akarjuk nyerni a bajnokságot. Szerencsére csak rajtunk áll, hogy sikerül-e elérni céljainkat” – nyilatkozta a csapatkapitány, Sergio Ramos.

A Real Madrid a 24. fordulót követően egy ponttal vezeti a bajnoki tabellát az FC Barcelona előtt úgy, hogy egy elmaradt mérkőzése még hátravan a Celta Vigo ellen. A harmadik helyen álló Sevillával szemben három pont az előnye, a negyedik Atlético Madrid előtt tíz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik