Real Madrid: Lehet, nem akarják, hogy maradjak… - Ancelotti

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.17. 10:03
null
„Elképzelhető, hogy szeptemberben hívnak, de az is, hogy sosem beszélünk a hosszabbításról…” (Fotó: Reuters)
Carlo Ancelotti, a Real Madrid labdarúgócsapatának olasz vezetőedzője elárulta, nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a blancók nem akarják meghosszabbítani a szerződését.

Ancelottinak egyelőre nincs miért izgulnia, a királyi gárda mesterét 2016 nyaráig köti szerződés a spanyol fővárosba, a Real pedig továbbra is harcol a bajnoki címért és a Bajnokok Ligája-győzelemért.

Az olasz vezetőedző nem is foglalkozik sokat a jövőjét illető kérdésekkel, ám elismeri, még nem tárgyalt a hosszabbításról.

„Nem sietünk sehová, még több mint egy év hátravan a kontraktusomból. Többször beszéltünk róla a vezetőséggel, hogy találni kellene egy időpontot, amikor tárgyalhatunk a folytatásról, de egyelőre nem sikerült kitűzni a napot. Nem tudom, mi lesz, lehet, nem akarják, hogy maradjak. Elképzelhető, hogy szeptemberben hívnak, de az is, hogy sosem beszélünk a hosszabbításról…” – mondta az esRadiónak Carlo Ancelotti.

A Real Madrid legközelebb szombaton 20 órakor a Málaga ellen lép pályára a bajnokságban, majd szerdán a városi rivális Atlético Madridot fogadja a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik