Real: Kroos elárulta, ki miatt döntött az átigazolás mellett

Vágólapra másolva!
2015.03.05. 19:27
null
Kroost meggyőzte Ancelotti (Fotó: Reuters)
Toni Kroos, a Real Madrid labdarúgócsapatának német középpályása elárulta, Carlo Ancelotti győzte meg arról, hogy a blancókhoz szerződjön.

A világbajnok középpályás 2014 nyarán költözött Münchenből Madridba, új csapatánál pedig hamar megtalálta a helyét: a 25 esztendős játékos klubváltása óta 39 alkalommal húzta fel a királyiak mezét, és minden sorozatot figyelembe véve már tizenkét gólpassznál jár.

„Teljesen megszokott dolog, hogy egy játékos az átigazolása előtt egyeztet az új edzőjével. Természetesen én is felkerestem Carlo Ancelottit, aki azonnal meggyőzött, a Real Madridnál a helyem, ugyanis velem még erősebb lesz a csapat. Miatta szerződtem Madridba” – mondta az uefa.com-nak Kroos.

„Ancelotti az első pillanattól bízott bennem, és ez rengeteget jelent. Kitűnő a kapcsolatunk, rengeteget beszélünk. Minden találkozó előtt részletes instrukciókat kapok tőle, ezek pedig segítenek, hogy folyamatosan fejlődni tudjak. Sosem játszottam ezelőtt Spanyolországban, így természetes, hogy nem ismerem a bajnokságban az ellenfeleink minden trükkjét, ő azonban segít, hogy kitölthessem a megmaradt lyukakat” – áradozott edzőjéről a német.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik