Real Madrid: Kovacicnak volt egy álma, 21 évesen valóra vált

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.21. 18:43
null
A királyi gárda újonnan igazolt horvát középpályása nem tudta letagadni lelkesedését (Fotó: Reuters)
Manapság azért nem számít hihetetlen fordulatnak, amikor egy új igazolás azzal indít a következő csapatában, hogy gyerekkori álma vált valóra a transzferrel, most éppen Mateo Kovacic, a Real Madrid új középpályása beszélt erről. Nem is kevésszer.

 

A horvát futballista 35 millió euróért cserébe került az Intertől a királyi gárdához, és nem nagyon tudta leplezni lelkesedését a klubváltást követően.

„Az első csapat, amelyről gyerekként tudomást szereztem a Real Madrid volt, minden csapattársam arról álmodott, hogy ebben a csapatban szerepel. Még mindig nem tudom elhinni, hogy ehhez a csapathoz szerződtem” – mondta az egyébként indokolatlanul „erősen” indító, katalánul beköszönő Kovacic.

„Ez a klub rengeteg trófeát nyer, és én a lehető legtöbbet akarok a magasba emelni – mondta a horvát középpályás, aki új trénerét is magasztalta: – Megtiszteltetés, hogy a világ egyik legjobb edzője, Rafa Benítez keze alatt dolgozhatok.”

„Ez egy álom számomra, és bármelyik futballista számára. Számomra valóra vált, mindössze 21 évesen. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a klubnál a nyújtott segítségért.”

„Egy álmot élek. Az egész családom és én is rendkívül boldogak vagyunk, hogy itt lehetek, és remélem, hogy nagyon sokáig itt is maradok.”

„Nem hiszem, hogy egyedül lennék ezzel, ez minden futballista álma – hangsúlyozta sokadszor a Real Madrid jelentőségét Kovacic. – Soha nem számítottam rá, hogy az álmom ilyen hamar valóra válik. Soha nem fogom elfelejteni a bemutatásomat. Emlékszem, amikor édesanyám először elvitt futballedzésre, és mindenki felismerte, hogy jó játékos vagyok, rögvest szerződtettek is. Az álmom mindig az volt, hogy a Real Madridhoz hasonló nagycsapatban játsszak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik