Real Madrid: kellemetlen videó került elő Courtois-ról…

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.11. 18:02
Mint ismert, Thibaut Courtois a Chelsea-től a Real Madridhoz igazolt, és már a bemutatásánál magára haragította korábbi csapatainak szurkolóit, mikor megcsókolta a blancók címerét. Ám most előkerült egy videó, ami miatt már a Real-drukkerek is haragszanak a belgára…

Bár Courtois állítja, egy álma vált valóra a Real Madridba igazolással, és gyermekkora óta arról álmodott, hogy egy nap a királyiak mezében véd, előkerült róla egy videó, ami mást mond, és amelyben éppen a Real Madrid drukkereit szidja – nem túl visszafogott módon.előkerült róla egy videó, ami mást mond, és amelyben éppen a Real Madrid drukkereit szidja – nem túl visszafogott módon.

A felvétel 2013-ból való, tehát öt évvel ezelőtti, akkor készült, mikor az Atlético a városi riválist legyőzve elhódította a Spanyol Kupát, és a finálé után a „matracosok" játékosai Madrid utcáin ünnepeltek.

Ekkor ragadta meg a mikrofont Courtois, aki arról énekelt, hogy létesítenek szexuális kapcsolatot a Real Madrid drukkerei kicsi kengurukkal.



Az ESPN-nek nyilatkozó belga kapus most reagált is erre, és közölte, nagyon fiatal volt még akkor, és azóta már rég megbánta ezt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik