Real: J. Rodríguez álma valóra vált, 44 ezer drukker várta

Vágólapra másolva!
2014.07.22. 23:29
null
Florentino Pérez örömmel nyújtotta át a 10-es mezt. Középen Daniela, James Rodríguez felesége áll (Fotó: Action Images)
A Real Madrid kedd este hivatalosan, 44 ezer szurkoló előtt is bemutatta nyári sztárigazolását, James Rodríguezt.

 

A 2014-es vb kolumbiai gólkirálya – miután átesett a kötelező orvosi vizsgálatokon – 2020-ig írt alá a királyiakhoz, a futballtörténelem negyedik legdrágább igazolása lett, évi hétmillió eurót fog keresni, a 10-es mezt hordja majd. Florentino Pérez klubelnök reméli, Madridban is a vb-n mutatott formáját nyújtja majd.

„Ma egy olyan játékos érkezett a klubhoz, aki játékával elhódítja a futballszurkolók szívét. Egy nagyszerű kolumbiai válogatott vezére volt a világbajnokságon, ahol ő volt az igazi szenzáció. Briliáns játékával, látványos góljaival kitörölhetetlen nyomot hagyott Brazíliában. Gólkirály lett, és a legszebb találat is az övé. Üdvözöllek, James Rodríguez – dicsérte és egyben köszöntötte Pérez a támadót, majd hozzátette: – Mindig büszkén mondtad, hogy ezt a mezt szeretnéd viselni. Az álmod valóra vált, azaz a mai nappal elkezdődött. A fiú, aki arról álmodott, hogy Zidane, Raúl és Beckham mezét viselje, a mai nappal Real Madrid-játékos lett.”

(Fotó: Action Images)
(Fotó: Action Images)

A bemutatáson James Rodríguez is mondott pár szót, mielőtt találkozott volna a szurkolókkal. Pályára érkezésekor egy szurkoló is a gyepre rohant, akit a biztonságiak téptek le róla.

„Boldog vagyok, hogy itt lehetek, valóra vált az álmom. Mindig a Real Madridnak szurkoltam, Zidane volt a példaképem. Remélem, sok örömet szerzek majd a szurkolóknak, és sok trófeát nyerek majd. Hala Madrid!”

Integetés a szurkolóknak (Fotó: Action Images)
Integetés a szurkolóknak (Fotó: Action Images)
Csók a címerre (Fotó: Action Images)
Csók a címerre (Fotó: Action Images)
Pár trükk (Fotó: Action Images)
Pár trükk (Fotó: Action Images)
Nehéz volt csillapítani a szurkolók örömét (Fotó: Action Images)
Nehéz volt csillapítani a szurkolók örömét (Fotó: Action Images)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik