Real Madrid: Isco 2022-ig meghosszabbítja szerződését – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.25. 09:21
null
Isco hosszabbít Madridban? (Fotó: AFP)
Spanyol lapértesülés szerint a Real Madrid öt évvel meghosszabbítja Isco szerződését. A klub várhatóan nyáron jelenti be a megállapodást.

 

Vége a találgatásoknak Isco kapcsán – írja a Real Madriddal kapcsolatban rendre naprakész Marca. Isco a nyáron aláírja új, 2022-ig szóló szerződését a királyi gárdával.

A múlt héten Paco Alarcón, Isco édesapja és képviselője megállapodott a Reallal a szerződés részleteiről, melynek értelmében a 19-szeres spanyol válogatott középpályás fizetése megduplázódik. Isco – aki április 21-én töltötte be a 25-öt – a következő szezontól várhatóan hatmillió eurót kereshet évente, amivel – Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Sergio Ramos, Toni Kroos, Luka Modric és Karim Benzema mögött – a csapat hetedik legjobban kereső tagja lehet.

A Málagától nem messze lévő Benalmádenában született, 14 éves korától a Valenciában nevelkedő játékos mostani szerződése 2018 nyarán lejár, s többször lehetett olvasni arról, hogy a Real ősi riválisának számító FC Barcelona is szívesen látná soraiban – több európai topklubhoz hasonlóan.

Isco – aki a vasárnapi, Barcelona elleni el Clásicón nem lépett pályára – ebben a szezonban 35 tétmeccsen 9 gólt szerzett és hat gólpasszt adott. Csupán 21 alkalommal volt a kezdőcsapat tagja, s a játékperceket nézve csak 52.8 százalékban volt a pályán, ami részéről a legkevesebb egy szezonban, amióta a Realban futballozik. A 2016–2017-es évadban Iscónál 14 csapattársa kapott több percet Zinédine Zidane vezetőedzőtől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik