Real Madrid: „Imádom ezt a csapatot, nehéz lesz elmenni”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.25. 16:20
Sami Khedira, a Real Madrid labdarúgócsapatának német középpályása elmondása szerint továbbra is mindent megtesz, hogy boldoggá tegye a blancók szurkolóit, ha pedig mennie kell, szomorúan távozik a spanyol fővárosból.

Egyre biztosabbnak tűnik, Khedira a nyáron búcsút int Madridnak. A királyiak német játékosa Carlo Ancelotti irányítása alatt nem találja a helyét, rendre kiszorul a kezdőcsapatból, Lucas Silva januári szerződtetésével pedig szinte reménytelenné vált a helyzete.

A világbajnok futballistát legutóbb a Schalkéval boronálták össze: egybehangzó német sajtóértesülések szerint – melyet később a gelsenkircheniek igazgatótanácsának elnöke is megerősített – Khedira a nyári átigazolási időszakban visszaköltözik hazájába.

„Imádom ezt a Real Madridot, nagyon nehéz lesz elmenni…”– mondta a Marcának Khedira, aki biztosította a drukkereket, nem adja fel.

„Nem tudom, meddig maradok Madridban, de megnyugtatok mindenkit, egyelőre csak a Reallal foglalkozom, és továbbra is mindent megteszek ezért a mezért” – tette hozzá a német.

Khedira piaci értékét a transfermarkt.de 25 millió euróra becsüli, ám mivel a szerződése 2015 júniusában lejár Madridban, a középpályás ingyen válthat klubot, ha nem hosszabbít.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik