Real Madrid: „Hihetetlen, hogy a Messi-érában CR öt Aranylabdát nyert”

Vágólapra másolva!
2019.04.05. 10:19
Terjedelmes interjút adott a Marca madridi sportnapilapnak Guti, a Real Madrid korábbi kiváló labdarúgója, a Besiktas jelenlegi másodedzője. A 42 esztendős, játékosként háromszoros Bajnokok Ligája-győztes szakember nem kerülhette el azt a kérdést, hogy Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi napjaink legjobb futballistája.

„Cristiano vagy Messi? Mindkettő! Az igaz, hogy nemrégiben azt tweeteltem, hogy Messit választanám, de nagyra értékelem, amit Cristiano elért. Kiváló játékos. Messi tehetségesebb, Cristiano viszont ambiciózusabb, saját magát építette fel és inkább rá mondanám azt, hogy gólvágó típus. Hihetetlen, hogy Messi érájában CR öt Aranylabdát nyert” – vélekedett Guti, aki pályafutása végéhez közeledve egy idényen át volt Cristiano Ronaldo csapattársa Madridban. „Cristiano vagy Messi? Mindkettő! Az igaz, hogy nemrégiben azt tweeteltem, hogy Messit választanám, de nagyra értékelem, amit Cristiano elért. Kiváló játékos. Messi tehetségesebb, Cristiano viszont ambiciózusabb, saját magát építette fel és inkább rá mondanám azt, hogy gólvágó típus. Hihetetlen, hogy Messi érájában CR öt Aranylabdát nyert” – vélekedett Guti, aki pályafutása végéhez közeledve egy idényen át volt Cristiano Ronaldo csapattársa Madridban.

Az ötszörös spanyol bajnok, 13-szoros spanyol válogatott középpályás hozzátette, minden álma, hogy vezetőedzőként dolgozhasson, akár már a következő idényben. És természetesen nem bánná, ha egy napon ő lehetne a Real Madrid első csapatának trénere.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik