Real Madrid: „Gareth Bale világklasszis futballista”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.15. 16:35
A Real Madrid korábbi támadója, Michael Owen szerint Gareth Bale, a királyi gárda walesi szélsője világklasszis futballista.

A korábbi angol válogatott támadó a 2004-es Európa-bajnokság után igazolt Liverpoolból a Real Madridhoz, és bár csupán 19 alkalommal kezdett a 2004–2005-ös idényben, 17 gólig így is eljutott 45 meccsen, mielőtt a Newcastle-be szerződött.

„A Real Madrid nagyszerű csapat jelenleg. Talán kicsit többre lenne szükségük a blancóknak ahhoz, hogy jobbak legyenek a Barcelonánál, de így is fantasztikus csapatuk van” – kezdte a korábbi csapatának méltatásával Owen.

„Nagyon rövid időszakot töltöttem együtt Rafa Benítezzel a Liverpoolnál, de azt mondhatom, hogy roppant jó edző” – tért ki a királyi gárda új mesterére az angol támadó, aki Gareth Bale-lel kapcsolatban is megszólalt.

„Úgy gondolom, hogy Bale jól kezdte karrierjét a Real Madridnál. Természetéből adódóan csendes és szerény, de azt hiszem, minél jobb erőállapotba kerül, és minél nagyobb lesz az önbizalma, annál jobbá válik. Világklasszis játékos” – tette hozza Owen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik