Real Madrid: Ez a hír a klubot akarta destabilizálni - Pérez

Vágólapra másolva!
2013.01.24. 13:41
Florentino Pérez, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid elnöke rendkívüli sajtótájékoztató keretében cáfolta a Marca napilap mai hírét, amely szerint Iker Casillas és Sergio Ramos ultimátumot adott neki: vagy José Mourinho vezetőedző távozik a nyáron, vagy ők.

„Abszolút valótlan, hogy a kapitányokkal közös ebéden bármilyen ultimátumról szó lett volna, sőt semmi ehhez hasonló nem történt. A ma történtek súlyossága miatt megtöröm a szokásomat, hogy nem nyilatkozom ilyen ügyekben” – mondta Florentino Pérez a sajtótájékoztatón.

„A megbeszélés nagyszerű hangulatban zajlott. Nem igaz, amiről a hírek szólnak, sem a tartalmat, sem az összegeket tekintve. Elfogadom a kritikát, bár igazságtalannak tartom őket. Azt hiszem, vannak olyan etikai határok, amelyeket tiszteletben kell tartani még azoknak is, akik nem vesz részt a mi projektünkben. Nem tartom etikusnak, hogy hazugsághoz fordultak. Ez már több alkalommal megtörtént, ez volt a legutóbbi eset. Szeretnék emlékeztetni mindenkit, hogy szurkolóink és az egyesületi tagok egysége az, amely a világ legjobb klubjává tett minket."

„Azért jöttem, hogy cáfoljak egy olyan hírt, amelynek a célja a világ legnagyobb presztízsű egyesületének destabilizálása volt” – tette hozzá a klubelnök, aki elmondta, nem beszélt Mourinhóval.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik