Real: „Én voltam a rút kiskacsa, sosem bíztak bennem…”

Vágólapra másolva!
2015.10.10. 12:44
A Real Madrid labdarúgócsapatánál nem mindig könnyű az élet, a mindig kritikus, maximalista drukkereknek és újságíróknak szinte lehetetlen megfelelni. Van, aki ezt el tudja viselni és idővel megszokja és van, aki nem. A már az AS Monacót kölcsönben erősítő Fábio Coentrao utóbbi kategóriába tartozik.

Coentraót 2011 nyarán igazolta át a Real Madrid, amelynél a portugál Marcelo mellett állandó lehetőséget kapott, hol kezdőként, hol csereként. A bekk Carlo Ancelotti irányítása alatt aztán kiesett a madridi rotációból – többek közt sérülései miatt –, majd 2015 augusztusában az AS Monacóhoz került kölcsönbe.

„Nem gondolom, hogy fair módon bánt velem Spanyolországban a sajtó. Úgy érzem, sosem kaptam meg a nekem kijáró megbecsülést, bizalmat. Egy rossz meccs után azonnal nekem estek, ha jól játszottam, azzal pedig nem foglalkoztam. Még ma is úgy érzem, én voltam a szemükben a Real Madrid rút kiskacsája” – mondta a Marcának Coentrao.

A portugál a 2015–2016-os idényben négy bajnokin és két El-meccsen lépett pályára a hercegségbeliek mezében, ezalatt egy gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik