Real Madrid: „Én már mondtam volna Zidane-nak, egyen sz.rt!”

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.06.23. 18:33
Bár sérülések is hátráltatták, nem csak azok miatt játszott mindössze nyolc bajnokin James Rodríguez a Real Madridban. A blancók mestere, Zinédine Zidane nem számol a kolumbiaival, ami honfitársa, az 57-szeres válogatott Faustino Asprilla szerint egyáltalán nem fair.

Mióta James Rodríguez visszatért a Bayern Münchentől, a kolumbiai mindössze két bajnokit játszott végig, és összesen 419 percet kapott Zinédine Zidane-tól a Real Madridnál.

A 2004-ben visszavonuló Faustino Asprilla szerint pedig ez nem azért van, mert nem férne be honfitársa a madridi kezdőbe, sokkal inkább Zidane a hibás, aki nem kedveli Jamest.

Zidane nem tiszteli eléggé Jamest? (Fotó: AFP)
Zidane nem tiszteli eléggé Jamest? (Fotó: AFP)

„James mindent megtesz, hogy Zidane újra betegye a csapatba, ugyanúgy edz, mint bárki más a madridiaknál. És bár az edzők mindig elmondják, hogy mindenkinek ugyanannyi esélye van bekerülni a csapatban, a valóságban csak néhány játékos van, akivel számolnak” – idézi a goal.com a Blu Radiónak nyilatkozó Asprillát.

„Ne mondja nekem senki, hogy a világbajnokság gólkirálya lejjebb van a listán, mint valami Mariano vagy ki… Ideje lenne egy kis tiszteletet mutatni James felé. Ő türelmes. Én már rég megmondtam volna Zidane-nak, hogy egyen sz.rt” – tette hozzá a korábbi támadó.

A Real Madrid legközelebb szerdán, 22 órakor lép pályára a Mallorca elleni bajnokin – a keretbe most James Rodríguez is bekerült.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik