Real Madrid: döntöttek Bale jövőjéről, eladják – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.27. 10:59
null
Gareth Bale hat év után távozhat a Real Madridtól (Fotó: AFP)
Az As értesülése szerint a Real Madrid meghozta a döntését: a nyáron megválik Gareth Bale-től, és a walesi támadó eladási összegét is felhasználva új „galaktikust” hoz a padra visszacsábított Zinédine Zidane örömére.

 

Florentino Pérez 2013-ban, akkori világrekordot jelentő összegért vásárolta meg a walesit, aki nyert négy Bajnokok Ligáját, három európai Szuperkupát, három klub-vb-t, egy bajnoki címet, egy Király-kupát és spanyol Szuperkupát nyert, viszont rengeteg sérülése miatt sem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket.

Mint ismert, Zinédine Zidane állítólag többek között azzal a feltétellel is tért vissza az együttes kispadjára, hogy a nyáron egy „galaktikust” szerződtet a királyi gárda, ehhez pedig kulcsfontosságú lehet Bale eladása.

A lap beszámolója szerint a klub egyelőre sem a játékost, sem ügynökét nem tájékoztatta a döntéséről, utóbbi egyébiránt élesen kritizálta korábban a klub szurkolóit, amikor kifütyülték a walesi játékost.

Ha valóban váltásra kerül sor, akkor az As szerint két opció jöhet szóba: a Manchester United, amelynél Paul Pogba jövője kérdéses jelenleg, valamint a Bayern München – egy játékoshoz közeli forrás szerint ez utóbbi váltás mindhárom fél számára érdekes lehet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik