Real Madrid: döbbenetes pletyka, itt a Barcelona válasza?

Vágólapra másolva!
2015.11.30. 12:22
null
Neymar a mai Barca egyik emblematikus alakja, bár 1995 és 2000 között Luis Figo is az volt (Fotó: Reuters)
Elképesztő pletykahullám söpört végig Spanyolországban a napokban, sajtóhírek szerint a Real Madrid megrengetné a futballvilágot és lecsapna az ősi rivális FC Barcelona klasszisára, Neymarra. A katalánok úgy tudják, máris itt a válasz.

Sajtóhírek ide vagy oda, egy biztos, a világ bármely csapatába beférne jelenlegi formája alapján Neymar. A katalánok brazil klasszisa a 2015–2016-os idényben 17 tétmeccsen már 16 gólnál és 9 asszisztnál jár.

Legutóbb az As írt arról, hogy a Real Madrid – amely mindent bevetett, hogy a Santostól elcsábítsa anno a csatárt – elvinné a Barcelona ászát, és tesz egy „visszautasíthatatlan ajánlatot” Neymarért.

Bár nem tűnik túl valószínűnek, hogy a gránátvörös-kékek jelenlegi legjobbja bólintana az ajánlatra vagy a klub belemenne a transzferbe, a katalán Sport úgy tudja, máris megérkezett a válasz.

A Barcelona vezetősége semmit sem bíz a véletlenre és hamarosan kínál egy új szerződést Neymarnak, amellyel 2021-ig láncolná magához a játékost, aki ha aláír, a csapat második legjobban kereső futballistája lenne Lionel Messi mögött.

A brazil az új kontraktussal idényenként nettó 15 millió eurót, átszámolva 4.7 milliárd forintot tehetne zsebre.

A játékos 2016 tavaszáig gondolkodási időt kért, egyelőre csak a játékra koncentrál a spanyolok információi szerint, május környékén azonban újra tárgyalóasztalhoz ülhetnek a felek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik