Real Madrid: csak egyvalami hiányzik Zidane-nak az 1–1 után

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.25. 11:47
Természetesen az elveszített két pont – legalábbis ez derült ki abból a nyilatkozatból, amit a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője adott a Betis elleni vasárnapi 1–1 után.

„Büszke vagyok a játékosaimra, csak egyvalami okoz hiányérzetet, az elúszó két pont – fogalmazott Zinedine Zidane, akinek két győzelem után ez volt az első pontvesztése a vezetőedzői kinevezése óta. – Valószínűleg többet érdemeltünk volna, csakhogy nem elég kialakítani a helyzeteket, be is kell lőni azokat. Ezt az esélyt elszalasztottuk. Talán a meccs elejét rontottuk el, akkor nehezítettük meg a saját dolgunkat. Mindegy, az irány jó, különben is csak a pozitívumokra érdemes összpontosítani. A negatívum az elveszített két pont, de tekintsünk inkább előre!” Zinedine Zidane, akinek két győzelem után ez volt az első pontvesztése a vezetőedzői kinevezése óta. – Valószínűleg többet érdemeltünk volna, csakhogy nem elég kialakítani a helyzeteket, be is kell lőni azokat. Ezt az esélyt elszalasztottuk. Talán a meccs elejét rontottuk el, akkor nehezítettük meg a saját dolgunkat. Mindegy, az irány jó, különben is csak a pozitívumokra érdemes összpontosítani. A negatívum az elveszített két pont, de tekintsünk inkább előre!”

A Real Madrid (44) a harmadik helyen áll a Liga tabelláján, a Barcelona (48) és az Atlético Madrid (48) is négy ponttal előzi meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik