Real Madrid: Cristiano Ronaldo távozik – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2018.06.07. 11:05
Portugál lapértesülés szerint biztos, hogy Cristiano Ronaldo a nyáron elhagyja a Real Madridot.

„Cristiano távozik a Real Madridból” – ezzel a címmel jelent meg a Record csütörtöki száma. A portugál sportnapilap szerint a 33 éves világklasszis döntése végleges és visszafordíthatatlan. Mivel CR álláspontja szerint Florentino Pérez, a királyi gárda elnöke nem tartotta be ígéretét, az ötszörös aranylabdás támadó a nyáron klubot vált.„Cristiano távozik a Real Madridból” – ezzel a címmel jelent meg a Record csütörtöki száma. A portugál sportnapilap szerint a 33 éves világklasszis döntése végleges és visszafordíthatatlan. Mivel CR álláspontja szerint Florentino Pérez, a királyi gárda elnöke nem tartotta be ígéretét, az ötszörös aranylabdás támadó a nyáron klubot vált.

A Marca szerint Jorge Mendes, Ronaldo ügynöke nemrég egyeztetett a Real Madrid képviselőivel, köztük José Ángel Sánchezzel, a klub általános igazgatójával a portugál Európa-bajnok jövőjéről, ám a tárgyalás nem vezetett eredményre. Úgy tudni, a Real Madrid nem hajlandó megadni, amit a játékos kér.

A Record azt írja, Ronaldo szerint az ügy nem pénz, hanem elismerés kérdése. Az ötszörös Bajnokok Ligája-győztes futballista megelégelte, hogy nem teljesültek a szerződésének módosítására tett ígéretek, valamint azt is, hogy a klub hevesen érdeklődik Neymar iránt. Az már csak hab a tortán, hogy Zidane távozásával Ronaldo számára szinte alig maradt az öltözőben közeli barátja, hiszen korábban Pepe, Fábio Coentrao és James Rodríguez is elhagyta Madridot.

Mint ismert, a május végi BL-döntőt követően Cristiano Ronaldo a Real Madridban töltött időszakáról múlt időben beszélve tett utalást jövőjére.

Ronaldo állítólag Olaszországban, Franciaországban vagy Angliában folytathatja pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik