Real Madrid: „Cristiano már bocsánatot kért, jó ember”

Vágólapra másolva!
2015.01.25. 14:56
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Córdoba támadója, Bebé védelmébe vette a Real Madrid piros lapot kapó sztárját, Cristiano Ronaldót.

Mint ismert, az immár háromszoros aranylabdás előbb belerúgott Edimarba, aztán pofon vágta, majd arcon kapta az odasiető Ángel Crespót, és ezért természetesen azonnal piros lapot kapott.

A hozzá hasonlóan szintén egykori manchesteri Bebé szerint a Real Madrid sztárja már elnézést is kért Edimartól és az egész Córdobától.

„Cristiano már bocsánatot kért. Ez olyan dolog, ami bárkivel előfordulhat. Velem is megtörtént már és számos másik játékossal is, akiket ismerek. Ismerem Cristiano Ronaldót a Manchester Unitednél töltött időnkből. Jó barát és jó ember. Ő a labdarúgás történetének legjobbja, és ami megesett, az bárki mással is megtörténhetett volna a mérkőzés ilyen feszült pillanatában” – idézi az As angol nyelvű oldala Bebét, aki mondjuk 2010 augusztusában szerződött a „vörös ördögökhöz”, míg Cristiano Ronaldo 2009 nyarán igazolt Manchesterből a Real Madridhoz. Mint ismert, az immár háromszoros aranylabdás előbb belerúgott Edimarba, aztán pofon vágta, majd arcon kapta az odasiető Ángel Crespót, és ezért természetesen azonnal piros lapot kapott.

A hozzá hasonlóan szintén egykori manchesteri Bebé szerint a Real Madrid sztárja már elnézést is kért Edimartól és az egész Córdobától.

„Cristiano már bocsánatot kért. Ez olyan dolog, ami bárkivel előfordulhat. Velem is megtörtént már és számos másik játékossal is, akiket ismerek. Ismerem Cristiano Ronaldót a Manchester Unitednél töltött időnkből. Jó barát és jó ember. Ő a labdarúgás történetének legjobbja, és ami megesett, az bárki mással is megtörténhetett volna a mérkőzés ilyen feszült pillanatában” – idézi az As angol nyelvű oldala Bebét, aki mondjuk 2010 augusztusában szerződött a „vörös ördögökhöz”, míg Cristiano Ronaldo 2009 nyarán igazolt Manchesterből a Real Madridhoz.

CR a levonuláskor a mezén levő klub-vb-s jelképet simogatta

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik