Real Madrid: CR-nél egy pletyka verte ki végleg a biztosítékot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.23. 16:40
Cristiano Ronaldo 2018 nyarán úgy hagyta ott a Real Madridot a Juventus kedvéért, hogy igazából sosem indokolta meg, miért fordított hátat a spanyol fővárosnak – leszámítva persze azt, hogy új kihívásra vágyott. Ramón Calderón, a madridiak korábbi elnöke azonban tudja, mi állt a transzfer mögött valójában. Legalábbis ezt állítja.

Calderón 2006 és 2009 között volt a Real Madrid elnöke, ám a távozása után is közelről követi a királyiak mindennapjait, és kapcsolatban van a vezetőséggel és a játékosokkal is.

A spanyol ügyvéd most a Radio Villa egyik adásában beszélt, és elmondta, mi miatt távozott igazából Madridból Ronaldo.

Cristiano Ronaldónak elege lett a pletykákból, inkább távozott (Fotó: AFP)
Cristiano Ronaldónak elege lett a pletykákból, inkább távozott (Fotó: AFP)

„Két oka volt annak, hogy Cristiano Ronaldo boldogtalanná vált a Real Madridnál. Az egyik a pénz, a másik Neymar – mondta Ramón Calderón.

Először is, jelentős fizetésemelést szeretett volna a klubnál, amire Florentino Pérez nem igazán hajlott. Az utolsó csepp a pohárban azonban a pletyka volt, miszerint Neymar a madridiakhoz igazol. CR úgy érezte, elárulták, mivel a klubja szívesen lerakna az asztalra több száz millió eurót Neymarért, de az ő fizetésére sajnálják a pénzt. Ezt követően romlott meg teljesen a kapcsolata Pérezzel, aminek a vége az lett, hogy az elnöke közölte vele, ha hoz egy százmilliós ajánlatot, akkor távozhat. Ez meg is történt…” – tette hozzá Calderón.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik