HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.10 07:13 Frissítve: 2018.08.10 08:48

Real Madrid: Courtois törölte búcsúüzenetét, Terry is lépett

A napokban a Real Madrid labdarúgócsapatába szerződő Thibaut Courtois törölte Instagram-posztját, amelyben elbúcsúzott előző klubjától, a Chelsea-től.

HIRDETÉS
Courtois, gyermekei anyja és a kicsik a minapi madridi bemutatáskor (Fotó: AFP)

 

Az ok: a londoni kékek szurkolói közül sokan minősíthetetlen stílusban reagáltak a szerintük árulást elkövető belga kapus posztjára. Pedig a hét év után távozó Courtois igazán szépeket írt:

„…a Chelsea mindig is kitüntetett helyet foglal majd el a szívemben. S végül, de nem utolsósorban szeretném megköszönni a szurkolóknak a nagyszerű támogatást, amelyben az évek során részesítettek. Remélem, megértik, hogy a gyermekeimhez való közelséget is figyelembe kellett vennem döntésem meghozatalakor.”

(Courtois korábbi barátnője, Marta Domínguez Madridban él két kicsiny gyermekükkel.)

Az átigazolási ügy John Terry Instagram-oldalán is nyomokat hagyott; a korábbi Chelsea-legenda egy posztban sok sikert kívánt volt klubtársának, nagyszerű embernek nevezte őt, erre fel ott is felpörgött a „negatív” kommentelés – ezt látván Terry úgy döntött, letiltja a hozzászólási lehetőséget.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.09 10:31:49

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Gareth Bale gólja döntött a Real javára a sereghajtó ellen, no és az, hogy ziccerek sorát puskázta el a Huesca...

2018.12.08 20:31:26

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A látványosan játszó gránátvörös-kékeknél Lionel Messi személyes rekordot állított fel.

2018.12.06 01:06:37

Spanyol labdarúgás BERTA MIHÁLY

ALAPVONAL. És ha Iniesta kiállása akár csak egy „sorstársának” erőt ad ahhoz, hogy a felismert, de az ilyen-olyan okokból a szőnyeg alá söpört problémáival – nem, nem a nyilvánossághoz – szakemberhez fordul, már megérte szokatlanul őszintének lennie.

2018.12.01 11:02:50

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A La Liga három élcsapatánál különleges reklámtechnológiát alkalmaznak, erről kérdeztük a liga magyarországi képviselőjét.

2018.11.28 23:43:43

Spanyol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM

ALAPVONAL. Következő állomáshelyén talán végre mellészegődik a szerencse. Világbajnok válogatott szövetségi kapitánya és Real Madrid-edző viszont valószínűleg már sohasem lesz.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS