Real Madrid: „Chicharito madridi jövőjéről a szezon végén döntünk”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.28. 22:10
Carlo Ancelotti, a Real Madrid futballcsapatának vezetőedzője nem kapkodja el a döntést Javier Hernández jövőjéről, annak ellenére, hogy a csatár jelenleg kiváló formában van.

Javier Hernández Karim Benzema sérülését követően lehetőséget kapott a bizonyításra a királyiaknál, amit sikerült is kihasználnia. Először a Real Madrid 1–0-ra nyert Hernández 88. percben lőtt góljával az Atlético Madrid ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján, így 1–0-s összesítéssel bejutott a legjobb négy közé. Majd a csatár duplájának is köszönhetően 4–2-re győzött a csapat a Celta Vigo otthonában. Hernández 88. percben lőtt góljával az Atlético Madrid ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján, így 1–0-s összesítéssel bejutott a legjobb négy közé. Majd a csatár duplájának is köszönhetően 4–2-re győzött a csapat a Celta Vigo otthonában.

Chicharito korábban beszélt arról, hogy szívesen maradna a Realban, de Ancelotti nyárig várni fog a döntéssel.

„Chicharito jövőjéről az év végén fogunk dönteni – mondta Ancelotti az Almería elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón. – Értékelem az egész éves profizmusát. Amikor lehetőséget kapott, tudott vele élni és bizonyított. Pozitívum, ha egy edzőnek vannak olyan játékosai, akik bármikor készen állnak és jól teljesítenek. Mindenki nagyon boldog a játéka miatt. Remélem, hogy marad ezen az úton."

A spanyol bajnokság 34. fordulójában szerdán az első helyezett Barcelonától öt pont hátrányban lévő Real Madrid hazai pályán fogadja az Almeríát. Ancelotti elismeri, hogy meg kell nyerni a hátralévő mérkőzéseiket ahhoz, hogy reális esélyük maradjon a bajnokság megnyerésére.

„A szezon azon részében vagyunk, amikor minden meccs élet és halál kérdése. Ennek a tudatában ez egy rendkívül izgalmas periódus lesz. Egy Almería elleni esetleges döntetlennel nem szállna el az összes esélyünk, de kétségtelen, hogy megnehezítené az életünket. Az összes meccsünket meg kell nyernünk a bajnokságban. Kemény menetrendünk van, nehéz meccsekkel, de mi magabiztosak vagyunk. A sérült játékosainktól eltekintve friss a csapat. Mindig csak az adott meccsre gondolunk, nem foglalkozunk a Barcelonával” – tette hozzá a királyiak mestere.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik