Real Madrid: Casillas Rómában? Egy mondat nagy vihart kavart!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.29. 10:12
Iker Casillas az AS Románál folytathatja pályafutását – hozta címlapján hétfő reggel az As. És hogyan kerültek ilyen váratlanul képbe a „farkasok”? Carlo Cutropía, a Real Madrid kapusának ügynöke egy mondattal hatalmas vihart kavart a spanyol és az olasz fővárosban.

Hivatalos bejelentés továbbra sincs, a spanyol és az angol lapok azonban így is folyamatosan hozzák a híreket a madridi kapusokról és a királyiak kiszemeltjeiről.

A legutóbbi információk szerint David de Gea átigazolását a Realhoz meghiúsította a Manchester United menedzsere, Louis van Gaal, az As hétfői írása szerint azonban az új kapus érkezése nélkül is távozik a klublegenda, Iker Casillas. Méghozzá az AS Romához.

Casillas: irány Róma! Vagy mégsem? (Fotó: As)
Casillas: irány Róma! Vagy mégsem? (Fotó: As)

A spanyolok mindezt Casillas ügynökének szavaira alapozták.

„Róma csodálatos város, az AS Roma pedig nagyszerű klub. Leginkább talán a drukkerek hozzáállása miatt kedvelem a csapatot” – mondta az As-nek Carlo Cutropía, a spanyolok pedig azonnal elkönyvelték, Casillas hamarosan az olasz főváros felé veszi az irányt.

Sokat nem kellett várni a cáfolatra, az ügynök már hétfő délelőtt reagált a pletykákra, igaz, már nem az As hasábjain…

„Nem értem, honnan jött ez a hír. Annyit mondtam, hogy Róma szép város, erre mindenki azt hiszi, hogy Casillas odaszerződik? Elárulhatom, senki sem keresett a »farkasoktól« az átigazolása ügyében” – mondta a Marcának Cutropía.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik