Real Madrid: Casillas nem véd, Mou nem segít a PSG-nek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.03.29. 15:35
Aitor Karanka, a Real Madrid labdarúgócsapatának másodedzője csapata sajtótájékoztatón közölte, hogy a blancók sérülésből lábadozó kapusa, Iker Casillas a hétvégi, Real Zaragoza elleni bajnokin még biztosan nem léphet pályára. A francia másodedző szót ejtett José Mourinhóról is, aki a napokban megjelent pletykák szerint videóelemzésekkel segíti a Paris Saint-Germain vezetőit a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőre való felkészülésben.

„Iker megkapta az orvosoktól az engedélyt a játékra a múlt héten, de még nem kész a visszatérésre, így nem lesz ott a keretben szombaton. Csakúgy, mint bármelyik játékos, ő is akkor játszik majd, ha százszázalékos állapotban lesz” – nyilatkozta a Real Madrid másodedzője.

Mint ismert, Casillas keze a Valencia elleni, januári Király-kupa-negyeddöntő visszavágóján tört el, felépülésére az orvosok előzetesen két hónapot jósoltak.

Karankát természetesen az újságírók kérdezték José Mourinhóról is, aki a francia L'Équipe információi szerint videóelemzéssel segíti a Paris Saint-Germain vezetőit a Barcelona elleni BL-negyeddöntőre való felkészülésben

„Hogy Mou információkat oszt meg Ancelottival a Barcáról? Ez nevetséges” – zárta rövid válaszával a sajtótájékoztatót Karanka.

A Real Madrid szombaton 20 órakor idegenben lép pályára a Zaragoza elleni bajnokin.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik