Real Madrid: C. Ronaldóra fogadtam, veszítettem… – Modric

Vágólapra másolva!
2018.10.16. 18:50
Luka Modric, a Real Madrid labdarúgócsapatának horvát középpályása elárulta, csapattársaival többen kötöttek fogadást Cristiano Ronaldóra, aki azóta már a Juventust erősíti.

Mint azt már mindenki tudja, Cristiano Ronaldo több hónap találgatást követően 2018 júliusában búcsút intett a Real Madridnak, és Olaszországba igazolt a Juventushoz.

Az átigazolás felrázta a futballvilágot, a legtöbben ugyanis úgy gondolták, a blancóknál fejezi be pályafutását a portugál klasszis.

És nem csak a drukkereket lepte meg a transzfer…

Modric nem gondolta volna, hogy Cristiano Ronaldo tényleg távozik (Fotó: AFP)
Modric nem gondolta volna, hogy Cristiano Ronaldo tényleg távozik (Fotó: AFP)

„Mikor megjelentek a pletykák, hogy Cristiano Ronaldo távozik, szinte senki nem hitte el az öltözőben, hogy tényleg csapatot válthat. Még fogadásokat is kötöttünk egymás közt, én biztos voltam benne, hogy marad, így veszítettem… Nem tudtam elképzelni, hogy akár ő, akár Zidane távozhat, de ez van, ez az ő döntésük volt” – mondta a L'Équipe-nek Modric, akit az Aranylabdáról is kérdezték.

„Ez volt pályafutásom legjobb éve, de ha most azt várják, hogy azt mondjam, én érdemlem meg a legjobban az Aranylabdát, csalódást kell okoznom. Nem szeretek erről beszélni, csak az számít, hogy továbbra is a legmagasabb szinten futballozzak” – tette hozzá a horvát középpályás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik