Real Madrid: „C. Ronaldo minden rekordot megdönt majd!”

Vágólapra másolva!
2014.09.25. 15:35
null
Santillanát lenyűgözi Cristiano Ronaldo remek formája (Fotó: Reuters)
Santillana, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid korábbi labdarúgója szerint Cristiano Ronaldo a teljesítményével továbbra is csúcsokat döntöget majd.

Cristiano Ronaldo remek formában van. A portugál támadó kedden négyszer is betalált az Elche kapujába, aminek köszönhetően elmondhatta magáról, hogy három nap alatt hét gólt szerzett. Santillana – aki 1971–1988-ig volt a királyiak játékosa – csodálja, hogy CR annak ellenére is fejlődni akar, hogy már bizonyította, milyen kiváló futballista.

„Ronaldo nem áll meg itt, minden rekordot megdönt majd! A többiekhez képest olyan, mintha egy másik bolygóról jött volna – mondta Santillana az As-nek. – Elképesztő képességekkel megáldott futballista, akinek segítségével a Real Madrid további trófeákat gyűjt majd.”

„Amikor megérkezett a Realhoz, tudtuk, nagyszerű teljesítményre képes a levegőben. De az elmúlt időszakban testileg és technikailag is rengeteget fejlődött. Minden területen kiváló, ő a legkomplettebb labdarúgó, akit valaha láttam.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik