Real: Benítez nem Bale-t figyelte a walesi–belga meccsen?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.15. 10:54
null
A spanyol szakember állítólag már a nyáron lecsapna Nainggolanra (Fotó: Action Images)
Olasz sajtóértesülések szerint Rafa Benítez, a Real Madrid új vezetőedzője a korábbi hírekkel ellentétben nem Gareth Bale miatt utazott el a Wales–Belgium Eb-selejtezőre, hanem egy lehetséges új igazolás miatt tette tiszteletét a cardiffi stadionban.

Mint arról beszámoltunk, Wales Gareth Bale góljával 1–0-ra legyőzte Belgiumot Cardiffban, így a 2016-os Európa-bajnokság selejtezőjében a B-csoport élére állt.

A Cardiff City Stadionban Rafa Benítez, a Real Madrid vezetőedzője is felbukkant, a legkézenfekvőbbnek pedig az tűnt, hogy Gareth Bale miatt utazott el Walesbe – olasz sajtóhírek szerint azonban nem erről van szó.

A Corriere dello Sportnál úgy tudják, Benítez a belgák középpályására, a Romát erősítő Radja Nainggolanra volt kíváncsi, akit szeretne megszerezni a nyáron.

Az előző átigazolási idényben a Manchester Uniteddel összeboronált Nainggolan a 2014–2015-ös idényben 46 tétmeccsen húzta fel a „farkasok” mezét, ezalatt öt gólig és hat asszisztig jutott. Piaci értékét a transfermarkt.de 24 millióra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik