Real: az utolsó pénzszórás, egy klasszis megy, egy jön?

Vágólapra másolva!
2016.01.18. 20:24
A Real Madrid labdarúgócsapata sajtóhírek szerint pontosan úgy készül a transzferembergóra, mint azt a blancóktól várnák: feltörik a malacperselyt és mélyen belenyúlnak a jelenlegi keretbe...

Mint arról beszámoltunk, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) kizárta a következő két átigazolási időszakból (2016 nyara és 2017 tele) a Real Madridot és az Atlético Madridot, mivel a két spanyol klub megszegte a 18 éven aluli játékosok klubváltására vonatkozó szabályokat. a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) kizárta a következő két átigazolási időszakból (2016 nyara és 2017 tele) a Real Madridot és az Atlético Madridot, mivel a két spanyol klub megszegte a 18 éven aluli játékosok klubváltására vonatkozó szabályokat.

A fővárosi együttesek 2016 nyarán és 2017 telén vásárolhatnak új játékosokat, de a 2017–2018-as szezon előtt nem regisztrálhatják őket a keretükbe.

Bár mindkét klub fellebbez a döntés ellen, a királyiak felkészülnek a legrosszabbra is, és sajtóhírek szerint legalább egy játékos megy, egy pedig jön még januárban.

Az A Bola úgy tudja, Zinedine Zidane szerint túl sok a középpályás Madridban, így legszívesebben Toni Kroostól válna meg, mivel a német helyettesíthető és jó pénzért továbbadható.

Állítólag már a kiszemelt is megvan, méghozzá a támadóposztra, a madridiak szívesen látnák a Paris Saint-Germain csatárát, Edinson Cavanit Karim Benzema váltótársaként.

Az elhatározás megvan, kérdés, mire elég a maradék két hét…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik