Real Madrid: az ügynök megszólalt, tisztázta Bale jövőjét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.10. 18:20
null
Gareth Bale-nek túl kell jutnia az akadályokon (Fotó: AFP)
Gareth Bale ügynöke is megszólalt a Real Madrid játékosának jövőjével kapcsolatban, amit egyáltalán nem kérdőjelez meg a futballista képviselője: szerinte a védence távozásáról szóló pletykák teljesen alaptalanok.

 

A most 28 esztendős Bale 2013-ban szerződött a spanyol fővárosba, ám hiába nyert bajnokságot, Király-kupát, spanyol és európai Szuperkupát, klubvilágbajnoki címet, illetve háromszor Bajnokok Ligáját a csapattal, néhány fellángolástól eltekintve nem tudott húzóemberré válni – különösen az utóbbi időben szorult ki, folyamatos sérülései és formaingadozásai miatt egyre kevesebb lehetőséget kap. A Juventus elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzését például a kispadról figyelte végig, ráadásul a Marca szerint a játékos boldogtalan Madridban.

Bale ügynöke, Jonathan Barnett mindezek ellenére nem aggódik a walesi jövője miatt, elmondása szerint nincs napirenden a támadó távozása.

„Gareth a Real Madrid futballistája, szereti a klubot, és ez teljesen kölcsönös. A távozásáról szóló mendemonda csupán az újságírók agyszüleménye, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy mi történik igazából. Valamit írniuk kell, de nem érdekli őket, hogy az igaz-e vagy sem. Úgy érzem, hogy Bale a következő szezonban is a Real Madrid játékosa lesz. Nem veszített a motivációjából, fontos tagja a csapatnak” – mondta Barnett az ESPN-nek.

Bale szerződése 2022-ig nyaráig érvényes a királyi gárdánál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik