Real Madrid: az Inter segítségével ledöntik a falakat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.24. 18:17
null
Közös képen a Real Madrid és az Inter korábbi klasszisai (Fotó: realmadrid.com)
A Real Madrid és az Internazionale korábbi labdarúgói jótékonysági mérkőzést játszanak egymással június 8-án a madridi Bernabéu Stadionban.

 

A két klub vezetői és korábbi klasszisai csütörtökön közös sajtótájékoztatón vettek részt. Ezen bejelentették, hogy június nyolcadikán a Real Madrid stadionjában jótékonysági mérkőzést rendeznek, amelynek bevételét nehéz sorsú gyermekek megsegítésére fordítják.

A rendezvényen megjelent a Real Madrid és az Inter elnöke, Florentino Pérez és Erick Thohir, valamint olyan korábbi kiválóságok, mint Francesco Toldo, Iván Córdoba, Nicola Berti, Emilio Butragueno, Fernando Hierro, Santiago Solari és Fernando Morientes.

„Az Inter az egyik legnagyobb történelemmel bíró klub, amelynek szerte a világon sokan szurkolnak. Ezzel a meccsel ledönthetjük a falakat, és magasra emelhetjük a jótékonyság zászlaját” – hagyták el a magasztos szavak Florentino Pérez száját.

Az Inter indonéziai elnöke, Erick Thohir szintén szépen beszélt a másik félről:
„Indonéziában a Real Madridnak van a legtöbb drukkere, így nagyon boldog vagyok, itt lehetek ilyen legendák társaságában. Volt szerencsém betekinteni a klub szerkezetébe is” – mondta Thohir, aki a milánói küldöttséggel a sajtótájékoztató előtt ellátogatott a Real Madrid valdebebasi edzőközpontjába.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik