Real Madrid: Az el clásico után felhívtam Puyolt és Xavit - Ramos

Vágólapra másolva!
2010.12.01. 14:59
Sergio Ramos, a Real Madrid védője arra kérte klubja vezetőit, hogy nyilatkozhasson az újságíróknak az el clásicón történtekről, és a védő a sajtótájékoztatón elmondta, nem akart sérülést okozni Lionel Messinek, és már beszélt is Carles Puyollal és Xavival.

„Annak ellenére, amit hallani lehet, rosszul érzem magam. Egy belépő miatt nem kellene azt hallanom állandóan, hogy szét akartam aprítani Messit. Senki sem állíthatja, hogy a karrierem alatt bárkinek sérülést okoztam. Messi nagyon gyors futballista, én pedig hibáztam, de nem akartam sérülést okozni. Senki sem lép pályára ilyen céllal, legyen szó az én csapatomról vagy a riválisról" – mondta Ramos.

„Tőlem mindenki sokkal többet vár. Voltak más csaták is, mint Valdésé és Ronaldóé, vagy Pepéé és Puyolé. Láttam a visszajátszásokat, és a cipőmmel el sem találtam Messit, csak a bokámmal, Lass nagyobbat kapott nála. Nem vagyok büszke arra, amit a meccsen csináltam, de rengeteg más szabálytalanság történt még, mégis mindenki erről beszél" – tette hozzá a védő, aki elmondta, bocsánatot kért Carles Puyoltól, akit meglökött.

A további részletekről itt olvashat.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik